NjaNja heeft een missie

NjaNja heeft als missie elk kind te voorzien van de meest voedzame, gezonde en gevarieerde brooddoos. De productiviteit van een kind op de schoolbanken wordt grotendeels bepaald door de voedzaamheid van hun ontbijt en middagmaal. Het is daarom ook dat NjaNja als eerste in België het initiatief neemt om deze gezonde en voedzame brooddozen aan te bieden. Verder willen we ook ouders ontlasten van de dagelijkse arbeid om hun kind te voorzien van de meest voedzame brooddoos. NjaNja is dan ook de ‘game changer’ in de dagelijkse ochtendroutine van ouders. Ouders winnen niet enkel een hele hoop tijd in de ochtend omdat ze geen brooddoos moeten klaarmaken maar daarnaast helpt NjaNja bij de smaakontwikkeling van hun kind zodat ze alles vanaf een jonge leeftijd leren eten.

Wanneer een ouder zijn kind inschrijft zal het kind dagelijks (schooldagen) worden voorzien van een gevarieerd menu.

Verder heeft NjaNja ook het maatschappelijke doel om kind die momenteel hongerlijden op de schoolbanken te voorzien van dezelfde voedzame, gezonde en gevarieerde brooddoos zonder dat ze hiervoor moeten betalen. NjaNja zal een deel van de winsten van de ingeschreven abonnementen gebruiken om kansarme kinderen te voorzien van lekker en gezond eten. Verder werkt NjaNja met lokale overheden voor subsidies en kunnen bedrijven of particulieren sponsoren om zo kansarme kinderen te voorzien van een voedzame brooddoos.

Het is dan ook de missie van NjaNja om elk kind eten te geven op de scholen waar NjaNja actief is zodat ieder kind het beste van zichzelf kan geven op de schoolbanken.

help en Doe een bijdrage

Help een kansarm kind